Services

Υπηρεσίες μοντάζ γάμου, βάπτισης για επαγγελματίες.video-editing
Αν είστε επαγγελματίας φωτογράφος και αναζητάτε εξωτερικό συνεργάτη για μοντάζ σε βίντεο γάμου, βάπτισης και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων σε προσιτές τιμές τότε απευθυνθείτε σε εμάς. Αναλαμβάνουμε την επεξεργασία των βίντεό σας. Η πείρα και η ψηφιακή μας τεχνογνωσία σας δίνει τη δυνατότητα να μας εμπιστευθείτε απόλυτα για κάθε σας ανάγκη στην επεξεργασία βίντεο. Το τελικό προιόν παραδίδεται σε DVD ή Blu-ray με καλαίσθητα γραφικά και DVD authoring σε όποια ποσότητα επιθυμείτε.
Η εταιρία the cutting room ιδρύθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη και είναι στελεχωμένη από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του βίντεο. Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την παραγωγή, αλλά και την επεξεργασία των βίντεο σας. Διανύοντας μια σταθερά ανοδική πορεία με μεθοδική εργασία, εισπράττοντας προτίμηση και εμπιστοσύνη, συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε στην διάθεση σας με αξιοπιστία, συνέπεια και χαμηλό κόστος.
Επιπρόσθετα η εταιρία μας διαθέτει έναν προσωπικό Cloud Server NAS χωρητικότητας 30TB σε συστοιχίες RAID ώστε να είναι απολύτως ασφαλές το υλικό σας μέχρι την παράδοση του. Στον Server μας έχετε τη δυνατότητα της απομακρυσμένης πρόσβασης με κωδικό ώστε να μπορείτε μέσω internet να στείλετε ή να κατεβάσετε σε προσωπικούς φάκελους το υλικό σας από το χώρο σας, όπως επίσης διατίθεται δωρεάν και η σχετική εφαρμογή για το κινητό σας!
Available_on_the_App_Store_0   800px-Android-app-on-google-play.svg
Live Streaming συνεδρίων & εκδηλώσεων
vidiu_on_cams_1Σκεφτείτε ότι διοργανώνετε ένα συνέδριο, ένα αθλητικό γεγονός, μια παρουσίαση βιβλίου, τον γάμο, την βάπτιση, ή όποιο άλλο event έχετε, όμως πολλοί από τους προσκεκλημένους σας δεν μπορούν να παρευρεθούν για διάφορους λόγους. Η ζωντανή μετάδοση είναι ο δημοφιλέστερος και αποδοτικότερος τρόπος διαφήμισης με την προτίμηση των μέσω κοινωνικής δικτύωσης στα βίντεο σε σύγκριση με κείμενα και εικόνες. Με τον τρόπο αυτό διαφημίζετε το προϊόν-εκδήλωσή σας και σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε την επιχείρηση ή το φορέα σας ευρύτερα γνωστό. Με το “Live Streaming” η εκδήλωσή σας μεταδίδεται ζωντανά μέσω internet και έτσι οι καλεσμένοι που δε θα μπορούσαν να παρευρεθούν έχουν πλέον την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από τον υπολογιστή τους, της κινητής τους συσκευής (iPhone/iPad, Smartphones etc.) ή των συνδεδεμένων smart τηλεοράσεων, σε πραγματικό χρόνο την εκδήλωση σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!
8mm Film to DVD8mm_Home_Movies_to_DVD
Μετατρέπουμε τις ταινίες Film 8mm, Super 8mm με ήχο ή χωρίς, τις κασέτες VHS, SVHS, VHS-C, SVHS-C (PAL-NTSC), Hi8, Digital8, MiniDV, DVCAM, HDV σε DVD, Blu ray ή αρχείο HD MP4 (USB Stick). Όπως επίσης μετατρέπουμε και τα DVD ή τα Blu-Ray σας σε αρχείο MP4 (USB Stick)
DVD Copy Protection
dvdsecurity-150x150Διαφυλάξετε τις πωλήσεις σας! Το κλείδωμα που εφαρμόζουμε στο studio μας αντιστέκεται σε όλα τα 1:1 αντιγραφικά προγράμματα ripping. Είναι 100% συμβατό με όλα τα DVD players αλλά και software players για PC και Mac. Έχει εφαρμογή σε αντιγράφα σχολικών, θεατρικών παραστάσεων, σχολών χορού, αποφοιτήσεων, που διατίθενται προς πώληση. Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα δικαιώματα και τα κέρδη του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων και είναι η λύση στο πρόβλημα τις μη εξουσιωδωτημένης αντιγραφής δίσκων.
CD-DVD Duplication
294351856_1359095727-300x266Χρειάζεστε ένα επιπλέον αντίγραφο Blu-Ray, DVD ή CD; Χρειάζεστε πολλά αντίτυπα; Εμείς θα τα ετοιμάσουμε για σας σε χρόνο ρεκόρ. Χρησιμοποιώντας τον τελειότερο εξοπλισμό και τις ενδεδειγμένες μεθόδους είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την γνωστή ποιότητα που μας έχει καθιερώσει πια στον χώρο. Eπικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες που προσφέρουμε στην τεχνολογία CD, DVD, Blu-ray. Αντίγραφα σε μικρές ποσότητες με έγχρωμη εκτύπωση υψηλής ανάλησης στην επιφάνεια του δίσκου με μοναδική πιστότητα και άψογη συσκευασία σε θήκη της επιλογής σας.
EnglishGreekItalianRussianSpanish