Πού δραστηριοποιήστε;

01.

Βρισκόμαστε στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε γάμους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Γράψτε μας για τον προορισμό του γάμου σας στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Πώς κάνουμε την κράτηση;

02.

Μπορείτε να γράψετε στη διεύθυνση contact@thecuttingroom.gr ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Για την κράτηση της ημερομηνίας θα χρειαστεί προκαταβολή και συμπλήρωση ιδιωτικού συμφωνητικού η οποία μπορεί να γίνει online. payment in advance and a signed agreement, which can be done online.

Ποιες είναι οι τιμές σας;

03.

> Το κόστος εξαρτάται από τις υπηρεσίες που μπορείτε να επιλέξετε για εκείνη την ημέρα. Θα σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε τον τιμοκατάλογο.

Ασχολείστε και με φωτογραφiσεις;

04.

> Δεν ασχολούμαστε με φωτογραφίσεις, αλλά μπορούμε να προτείνουμε εξειδικευμένους φωτογράφους γάμου με τους οποίους συνεργαζόμαστε για να σας εξασφαλίσουμε μέγιστη αξιοπιστία και ποιότητα.

Πότε θα λάβουμε την ταινία μας;

05.

> Ο χρόνος της παραγωγής και η παράδοση της ταινίας σας κυμαίνεται από έξι έως εννέα μήνες.

Μπορείτε να έρθετε στον γάμο μας ακόμα κι αν είναι σε άλλη χώρα;

06.

Μπορούμε να κάνουμε ένα βίντεο πριν από τον γάμο;

07.

> Ναι, μας αρέσει να ταξιδεύουμε να εξερευνούμε νέα μέρη για να βλέπουμε διαφορετικούς πολιτισμούς και έθιμα. Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να κάνετε τον γάμο σας, θα είμαστε εκεί για να τον βιντεοσκοπήσουμε!

> Ναι! Μπορούμε να έρθουμε λίγες μέρες νωρίτερα και να περάσουμε επιπλέον χρόνο μαζί για να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μια μοναδική ταινία για εσάς.

ΔΕΙΤΕ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Διαβάστε ΓΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ